Două medalii de aur pentru România la înot, la FOTE Maribor

  • Înotătorii români au câştigat miercuri două medalii de aur la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de la Maribor.
  • Una a fost obţinută de Robert Badea la 200 m mixt, iar a doua de ştafeta feminină de 4x100 m liber.
890 afișări
Imaginea articolului Două medalii de aur pentru România la înot, la FOTE Maribor

Sursa foto: Facebook/Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern

Potrivit Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, aiua a treia a probelor de înot de la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Maribor a adus două noi medalii de aur pentru Team România.

Robert Badea a cucerit aurul în proba de 200 m mixt masculin cu timpul de 2:02.78 min.

De asemenea, componentele ştafetei feminine de 4x100 m liber a României, Daria Silişteanu, Diana Stiger, Aissia Prisecariu, Ana Maria Sibişeanu şi Denisa Bacalu, au înregistrat un timp de 3:49.78 min şi au obţinut medalia de aur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici