Două persoane au decedat la Raliul Dakar

Două persoane au decedat, miercuri, la ora 21.30 în Peru, în urma unui accident de circulaţie în care care a fost implicat un vehicul de asistenţă de la Raliul Dakar 2013, a anunţat ASO, societatea care organizează întrecerea.

253 afișări
Imaginea articolului Două persoane au decedat la Raliul Dakar

Două persoane au decedat la Raliul Dakar (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Persoanele decedate sunt conducătorul şi pasagerul unui taxi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal de vehiculul de asistenţi al raliului.

Conform unui comunicat al ASO, în accident au fost implicate trei maşini, două taxiuri şi vehiculul de asistenţă în care se aflau trei persoane. În afara celor două persoane decedate, alţi şapte oameni au fost transportaţi la spitalul din Tacna.

Accidentul a survenit la puţin timp după încheierea etapei a V-a a Raliului Dakar, care a avut loc între localitatea peruană Arequipa şi oraşul chilian Arica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici