Două persoane au fost ucise în Brazilia după incidente între suporteri

Două persoane au fost ucise în Brazilia, după incidentele create de suporteri la un meci pentru testarea stadionului din Fortaleza, care va găzdui partide la Cupa Confederaţiilor din 2014 şi la Cupa Mondială din 2014, a anunţat, luni, presa braziliană.

112 afișări
Imaginea articolului Două persoane au fost ucise în Brazilia după incidente între suporteri

Două persoane au fost ucise în Brazilia după incidente între suporteri (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Suporterii celor două formaţii locale, Ceara şi Fortaleza, s-au înfruntat cu pietre şi bâte, iar unul dintre participanţii la confuntare a scos un pistol şi a împuşcat două persoane, scrie cotidianul O Globo.

Prezumtivul autor al atacului, care purta un tricoul al echipei Fortaleza, a fost arestat. Una dintre victime este un bărbat de 30 de ani, iar cea de-a doua persoană ucisă nu a fost identificată.

Partida, care a fost câştigată de formaţia Ceara cu scorul de 1-0, s-a disputat în faţa a 16.000 de spectatori, deşi capacitatea totală a arenei Castelao este de 64.000 de locuri.

Primul meci de la Cupa Confederaţiilor care va avea loc pe stadionul Castelao se va disputa la 19 iunie între reprezentativele Braziliei şi Mexicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici