Dragomir: E vrăjeală asta cu suspendarea Bosniei până la noi ordine. Nu trebuie să ne bucurăm

Preşedintele LPF Dumitru Dragomir a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că suspendarea până la noi ordine a Federaţiei de Fotbal a Bosniei-Herţegovina de către FIFA şi UEFA este "vrăjeală" şi că echipa naţională a României nu are motive de bucurie.

25 afișări
Imaginea articolului Dragomir: E vrăjeală asta cu suspendarea Bosniei până la noi ordine. Nu trebuie să ne bucurăm

Dragomir: E vrăjeală asta cu suspendarea Bosniei până la noi ordine. Nu trebuie să ne bucurăm (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Haide dom'le, asta e vrăjeală cu suspendarea Bosniei până la noi ordine. Cum adică suspendare până la noi ordine? Vă spun eu cum... adică până săptămâna viitoare când bosniacii fac Adunare Generală şi schimbă statutul cum vrea FIFA şi UEFA. Aşa că nu trebuie să ne bucurăm că ne cresc şansele în preliminariile Euro 2012. Şansele noastre de calificare sunt tot mici în momentul de faţă", a spus Dragomir.

Oficialul LPF, care îndeplineşte şi funcţia de prim-vicepreşedinte al FRF, a adăugat că în cazul în care FIFA şi UEFA voia într-adevăr să sancţioneze Bosnia-Herţegovina dădea o suspendare de 1 an sau de 6 luni. "Toată lumea se aştepta ca forurile internaţionale să dicteze o suspendare. E normal. Dar dacă într-adevăr vroia să suspende, trebuia să îi suspende pe o perioadă exactă. Adică pe un an sau pe şase luni. Aşa... până la noi ordine înseamnă până săptămâna viitoare. Ei oricum nu au acum niciun meci internaţional, nu îi interesează. Următorul lor meci este tocmai în iunie... păi până atunci au timp berechet să facă statutul conform standardelor internaţionale", a precizat preşedintele LPF.

Federaţia Bosniacă de Fotbal (NSBIH) a fost suspendată, vineri, "până la noi ordine" de FIFA şi UEFA, deoarece nu a acceptat schimbarea statului în conformitate cu recomandările celor două instituţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici