Dragomir: Steaua nu s-a temut de scoţieni, o echipă care la noi retrograda în B

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi seară, la Sport.ro, că Steaua nu s-a temut de Motherwell FC, în dubla manşă din turul trei preliminar al Ligii Europa, apreciind că scoţienii în România ar fi retrogradat în Liga II.

16 afișări
Imaginea articolului Dragomir: Steaua nu s-a temut de scoţieni, o echipă care la noi retrograda în B

Dragomir: Steaua nu s-a temut de scoţieni, o echipă care la noi retrograda în B (Imagine: Mediafax Foto)

"Steaua nu s-a mai temut pe parcurs de scoțieni, o echipă care la noi retrograda în B. Politica e bună la Steaua, cu jucători tineri. Steaua are doi portari buni. Vedem dacă Steaua are mare valoare în meciul cu CFR Cluj, o echipă puternică. L-au luat și pe Tănase, Steaua are un viitor frumos dacă nu încep conflictele.", a spus preşedintele LPF.

"Când joci cu o echipă ușoară, nu are cum să te dezamăgească jocul, a fost o victorie cu goluri frumoase. Bergodi a jucat cu tineri, care vor face carieră, o să vedeți. Steaua poate ajunge într-o semifinală sau finală de cupă europeană, dacă mai ia un jucător-doi. Steaua are 7-8 tineri, e îmbucurător", a afirmat Dragomir.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, în deplasare, scor 3-1 (0-1), formaţia scoţiană Motherwell FC, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei, după ce s-a impus şi în tur, scor 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici