Duel verbal cu ironii şi ameninţări între Gigi Becali şi Mihai Stoica

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, aflat în studio la o emisiune televizată, şi finanţatorul stelist Gigi Becali, contactat telefonic, au avut, duminică noapte, un dialog de aproximativ 45 de minute, tonul alternând de la ironie la ameninţări.

1 afișare
Imaginea articolului Duel verbal cu ironii şi ameninţări între Gigi Becali şi Mihai Stoica

Duel verbal cu ironii şi ameninţări între Gigi Becali şi Mihai Stoica

Disputa de la Fanatik a pornit de la reproşurile aduse de Becali lui Stoica, potrivit cărora fostul său angajat nu-şi vede de treaba lui şi comentează despre Steaua. Cei doi s-au contrat şi pe tema vizitei făcute de Stoica la sediul lui Becali, ultimul susţinând că acesta a venit să-şi ceară scuze după atacurile precedente, iar oficialul de la Unirea negând categoric.

“Păi nu mi-ai transmis tu prin patronul meu că bodyguarzii tăi o să mă scuipe şi o să mă dezbrace? De-aia am venit”, a ripostat Stoica. “Dacă nu veneai să-ţi ceri scuze, te luam la picioare. Bine, că nu te bătea nimeni”, a precizat Becali.

La un moment dat Becali, a râs, iar Stoica a imitat imediat râsul conducătorului FC Steaua. “Mă îngrozesc că mă luai tu la picioare”, a spus, ironic, Stoica, Becali replicând: “Atunci vino şi mâine la palat să-mi dai bună ziua. Mai dă o probă de curaj”. Stoica i-a transmis că nu îi este frică de el şi a subliniat de nenumărate ori că nu suportă ca Becali să-l facă obraznic. “Nu eşti profesorul meu să-mi spui că sunt obraznic. Vorbeşti cu mine ca de la catedră”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici