Duminică este ziua porţilor deschise la Stadionul Naţional

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat într-o vizită, vineri, pe şantierul Stadionului Naţional, a anunţat că duminică, între orele 10.00 şi 18.00, bucureştenii vor putea face un tur al arenei.

143 afișări
Imaginea articolului Duminică este ziua porţilor deschise la Stadionul Naţional

Duminică este ziua porţilor deschise la Stadionul Naţional (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

"Îi aştept duminică pe toţi cei care mi-au scris, m-au sunat, să facă o vizită", a spus Oprescu.

Primarul Bucureştiului a vizitat, vineri, parcarea subterană a stadionului, vestiarele şi sala de conferinţă a viitorului stadion naţional. El a fost însoţit în această vizită de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan şi şeful Compartimentului Competiţii din cadrul FRF, Dumitru Mihalache.

Oprescu a dorit să vadă care este stadiul lucrărilor, la stadion fiind înălţată structura de rezistenţa a acoperişului, proiectată pe baza principiului "spiţelor de roată".

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici