Dumitru Costin, AFAN: Ar trebui deschise dosare penale unor indivizi care au mimat că îşi fac treaba

Dumitru Costin, secretarul general al Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), a declarat că ar trebui deschise dosare penale după moartea fotbalistului camerunez de la Dinamo, Patrick Ekeng.

2378 afișări
Imaginea articolului Dumitru Costin, AFAN: Ar trebui deschise dosare penale unor indivizi care au mimat că îşi fac treaba

Dumitru Costin, AFAN: Ar trebui deschise dosare penale unor indivizi care au mimat că îşi fac treaba

"Regulamentele sportive sunt foarte slab scrise. Ar trebui deschise dosare penale unor indivizi care au mimat că fac ceea ce trebuia să facă. Cu tot respectul pentru clubul Dinamo, cred că ar fi trebuit să verifice la unghie tot ce s-a întâmplat cu serviciile de sănătate la acest meci. Ar trebui să se amâne finala Cupei României", a declarat Dumitru Costin la Dolcesport.

Jucătorul camerunez al echipei FC Dinamo, Patrick Ekeng, 26 de ani, s-a prăbuşit pe teren în minutul 71 al meciului Dinamo-Viitorul. Ekeng a căzut la mijlocul terenului, fără să fie atins de nimeni.

Potrivit DigiSport, la doar 7 minute după ce Mircea Rednic l-a trimis în teren în confruntarea cu Viitorul, mijlocaşul la închidere de 26 de ani din Camerun s-a prăbuşit pe teren şi a rămas inert. Imediat, jucătorii Viitorului au trimis mingea în aut, realizând că este vorba de o problemă gravă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici