Dumitru Hărădău: Mihaela Buzărnescu are mult amatorism în jurul ei

Într-o intervenţie la emisiunea ProSport LIVE, fostul tenismen Dumitru Hărădău a vorbit despre Mihaela Buzărnescu. Ajuns la 66 de ani, Hărădău crede că în jurul celei care ocupă locul 33 WTA este foarte mult amatorism şi a punctat un aspect care a avut-o în prim plan pe Buzărnescu.

810 afișări
Imaginea articolului Dumitru Hărădău: Mihaela Buzărnescu are mult amatorism în jurul ei

Dumitru Hărădău: Mihaela Buzărnescu are mult amatorism în jurul ei

"Miki" a surprins din nou lumea tenisului cu performanţa de la Roland Garros, acolo unde a eliminat-o pe Elina Svitolina. Presa internaţională a rămas uimită de rezultatul înregistrat pe zgura franceză, mai ales că a furnizat surpriza turneului: ”O urmăresc cu foarte mare atenţie. Anul trecut, WTA a spus că cele mai mari performanţe în tenisul feminin le-au obţinut Wozniacki şi Buzărnescu, şi nu întâmplător. Ce s-a întâmplat în meciul cu Svitolina este incredibil, dar ce s-a întâmplat în meciul cu Keys a arătat că este foarte mult amatorism în jurul ei. Ea face foarte multe lucruri cu calităţi extraordinare", a declarat Hărădău, la ProSport LIVE.

Totuşi, deşi îşi poate pune baza în calităţile sale, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre staff-ul sportivei. Dumitru Hărădău susţine că "Miki" suferă din cauza celor care ar trebui să o cizeleze şi să o transforme într-o campioană: "În momentul în care a început meciul, cand televiziunea transmiteau intrarea jucătoarelor pe terenul central, Mihaela Buzărnescu era cu doi băieţi pe acolo şi râdea. Nu! Un mare campion, înainte de a intra într-un meci aşa de important pe centralul de la Roland Garros are lecţia foarte bine învaţă, stă singur undeva, se adună. În momentul în care tu intri pe teren, trebuie să joci de la prima minge ca şi cum ai juca ultima minge a meciului", a spus Hărădău la ProSport LIVE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici