Dusan Uhrin: Sunt bucuros şi cu un punct

Antrenorul Dusan Uhrin jr. a declarat, sâmbătă seară, că se mulţumeşte cu remiza înregistrată la Bucureşti, cu Steaua, scor 2-2, chiar dacă a dorit să obţină toate cele trei puncte.

39 afișări
Imaginea articolului Dusan Uhrin: Sunt bucuros şi cu un punct

Dusan Uhrin: Sunt bucuros şi cu un punct (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost foarte aproape de un rezultat bun. Din păcate nu am reuşit din cauza faptului că am luat două goluri inutile. Am avut multe ocazii să dăm chiar mai multe goluri. Aş putea spune că pe durata întregului meci, excluzând cam cinci minute, am controlat jocul. Păcat că nu am câştigat. Acesta este fotbalul şi nu avem ce să facem. Steaua a avut prima şansă în acest meci, însă a urmat o serie de evenimente favorabilă nouă. Până la urmă sunt bucuros pentru un punct, dar le-am vrut pe toate trei. Le mulţumesc fanilor că ne-au susţinut pe întreaga durată a meciului", a spus Uhrin.

Întrebat dacă se teme de o eventuală demitere, Uhrin a spus: "Niciodată nu m-am gândit la asta şi nici nu mă voi gândi. Dacă cineva nu vrea să lucreze cu mine, nu putem decât să ne despărţim. Practic s-a pus presiune pe jucători, nu pe mine. Sunt aici deja de un an şi jumătate şi m-am obişnuit. Noi ne luptăm ca să fim în fruntea clasamentului, iar dacă cu cinci etape înaintea finalului de campionat situaţia va fi asemănătoare cu cea de acum, atunci putem să spunem că ne luptăm pentru primul loc". Uhrin jr. a menţionat că Dinamo nu se poate declara campionă de acum. "Nu cred că Dinamo se poate declara campioană de pe acum. Drumul pentu toate cele cinci echipe din frunte este indecis", a precizat antrenorul.

Tehnicianul grupării timişorene a afirmat că nu a văzut incidentele din tribune, dintre suporterii echipei Steaua şi forţele de ordine. "Nu am văzut ce s-a întâmplat în tribună, am văzut doar că a fost condusă o persoană rănită. În mod sigur nu sunt necesare asemenea incidente pentru că dăunează spectacolului", a mai spus Uhrin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici