EA Sports a anunţat starul de pe coperta FIFA 21

  • EA Sports a anunţat miercuri seară numele noii vedete de pe coperta jocului FIFA 21
  • Kylian Mbappe, campionul mondial din 2018, este jucătorul ales pentru această onoare
  • Primul trailer al jocului va fi lansat joi de la ora 17.00.
3127 afișări
Imaginea articolului EA Sports a anunţat starul de pe coperta FIFA 21

EA Sports a anunţat starul de pe coperta FIFA 21

La 21 de ani, Kylian Mbappe a pus mâna pe unul dintre cele mai râvnite roluri din fotbal. Va fi starul de pe coperta următorului joc din seria FIFA. Mbappe le calcă pe urme astfel unor jucători mari precum Leo Messi, Cristiano Ronaldo sau Ronaldinho.

"Sunt mândru să fiu starul de pe coperta FIFA 21. Visele devin realitate" a scris Mbappe pe reţelele de socializare.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici