Ebru Bolat a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Yachting Zoom8

Sportiva Ebru Bolat, în vârstă de 15 ani, a câştigat, duminică, medalia de argint la Campionatul European de Yachting Zoom8 pentru juniori, competiţie ce a avut loc la Palamos (Spania), se arată într-un comunicat.

121 afișări
Imaginea articolului Ebru Bolat a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Yachting Zoom8

Ebru Bolat a câştigat medalia de argint la Campionatul European de Yachting Zoom8

Ebru Bolat îşi doreşte ca în acest an să câştige şi medalia de aur la clasa Zoom8, la Campionatele Mondiale ce se vor desfăşura, în august, în Austria.

Sportiva de la Yacht Club Regal Român a obţinut în 2014 două titluri europene (la clasa Zoom8 în aprilie şi la clasa Optimist în iulie) şi o medalie de argint la Campionatul Mondial (la Zoom8).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici