Echipa de gimnastică junioare a României, medalie de argint la Trofeo Cita di Jesolo

Echipa de gimnastică junioare a României a cucerit, sâmbătă, medalia de argint la Trofeo Cita di Jesolo (Italia), fiind depăşită pe podium de reprezentativa SUA.

127 afișări
Imaginea articolului Echipa de gimnastică junioare a României, medalie de argint la Trofeo Cita di Jesolo

Echipa de gimnastică junioare a României, medalie de argint la Trofeo Cita di Jesolo

Echipa României, în componenţa Laura Jurcă, Andra Butuc, Ştefania Orzu, Asiana Peng, Andra Stoica şi Andreea Iridon, a obţinut un punctaj total de 212,900 puncte, cu care s-a clasat pe locul secund.

Medalia de aur a revenit echipei SUA (228 puncte), iar cea de bronz echipei Italiei (211,400 puncte).

În concursul individual-compus, prima poziţie a revenit gimnastei americane Key Bailie (58.250) puncte, cea mai bună clasare a unei sportive tricolore fiind cea a Laurei Jurcă (locul 4, 55,500 puncte).

România mai este reprezentată în competiţia senioarelor de Ştefania Stănilă şi Andreea Munteanu.

Concursul Trofeo Cita de Jesolo este programat sâmbătă şi duminică, cu participarea gimnastelor senioare şi junioare din Italia, SUA, Japonia, Australia şi România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici