Echipa de handbal Oltchim Râmnicu va fi sponsorizată de Primăria Bucureşti. Câţi bani vor primi handbalistele

Primăria Capitalei va sponsoriza echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, suma alocată urmând să fie din fondul de rezervă al municipalităţii, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

549 afișări
Imaginea articolului Echipa de handbal Oltchim Râmnicu va fi sponsorizată de Primăria Bucureşti. Câţi bani vor primi handbalistele

Echipa de handbal Oltchim Râmnicu va fi sponsorizată de Primăria Bucureşti. Câţi bani vor primi handbalistele (Imagine: Remus Badea / MediafaxFoto)

Echipa de handbal va primi un milion de lei din partea Primăriei Bucureşti.

Proiectul de hotărâre are inclus în anexe un referat al preşedintelui clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea, în care se menţionează că, în prezent, gruparea sportivă se confruntă cu o situaţie financiară deosebit de grea şi nu mai poate susţine echipa de handbal ferminin.

Potrivit proiectului, banii alocaţi vor fi destinaţi participării echipei de handbal feminin la competiţiile internaţionale în care aceasta este deja angrenată (Liga Campionilor - n.r.).

După supunerea la vot a proiectului, consilierii PDL din CGMB au contestat numărătoarea voturilor. Potrivit acestora, proiectul nu ar fi întrunit numărul de voturi necesare aprobării, însă preşedintele de şedinţă a declarat proiectul ca fiind votat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici