Echipa ideală a Cupei Africii pe Naţiuni

Confederaţia Africană de Fotbal (CAF) a anunţat, joi, echipa ideală a turneului final al Cupei Africii pe Naţiuni, în formaţie fiind incluşi doi portari, Sylvain Gbohoua (Coasta de Fildeş) şi Robert Kidiaba (RD Congo), informează L'Equipe.

107 afișări
Imaginea articolului Echipa ideală a Cupei Africii pe Naţiuni

Echipa ideală a Cupei Africii pe Naţiuni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În aceste condiţii, echipa ideală de la Cupa Africii este compusă din următorii 12 jucători:

Portari: Sylvain Gbohouo (Coasta de Fildeş), Robert Kidiaba (RD Congo);

Fundaşi: Serge Aurier (Coasta de Fildeş), Harrison Afful (Ghana), Kolo Toure (Coasta de Fildeş);

Mijlocaşi: Andre Ayew (Ghana), Yaya Toure (Coasta de Fildeş), Max Gradel (Coasta de Fildeş), Yannick Bolasie (RD Congo), Gervinho (Coasta de Fildeş);

Atacanţi: Christian Atsu (Ghana), Wilfried Bony (Coasta de Fildeş).

Echipa naţională a Coastei de Fildeş a câştigat pentru a doua oară în istorie Cupa Africii pe Naţiuni, după ce a învins, duminică, în finala de la Bata, cu scorul de 9-8 în urma loviturilor de departajare, reprezentativa Ghanei. La încheierea celor 120 de minute din finala celei de-a 30-a ediţii a Cupei Africii pe Naţiuni, scorul a fost egal, 0-0.

În finala mică, formaţia din RD Congo a învins, cu scorul de 4-2 în urma loviturilor de departajare, naţionala ţării gazdă, Guineea Ecuatorială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici