Echipa masculină de sabie a României va lupta pentru medalia de bronz la CE de scrimă

Echipa masculină de sabie a României, formată din Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălăţanu şi Iulian Teodosiu, va lupta, joi, pentru medalia de bronz la Campionatele Europene de scrimă de la Montreux (Elveţia), informează site-ul oficial al competiţiei.

84 afișări
Imaginea articolului Echipa masculină de sabie a României va lupta pentru medalia de bronz la CE de scrimă

Echipa masculină de sabie a României, medalie de bronz la CE de scrimă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

România a fost învinsă, în semifinale, cu scorul de 45-32, de formaţia Italiei.

În finala mică, România va întâlni, de la ora 17.30, formaţia Ungariei.

În optimile de finală, elevii lui Mihai Covaliu au trecut, cu scorul de 45-30, de Turcia, iar în sferturile de finală au învins Rusia, cu scorul de 45-40.

Echipa masculină de sabie a României ar putea cuceri a treia medalie pentru ţara noastră la Campionatele Europene de scrimă de la Montreux, după aurul cucerit de echipa feminină de spadă şi bronzul câştigat de Simona Pop în proba individuală de spadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici