Echipa Naţională: cel mai nou membru al staff-ului

Echipa naţională de fotbal a Românie s-a reuneşte începând de duminică pentru a pregăti primele două meciuri din preliminariile UEFA Euro 2024, cu Andora şi Belarus, iar staff-ul naţionalei are un nou membru.

181 afișări
Imaginea articolului Echipa Naţională: cel mai nou membru al staff-ului

Iordănescu jr

Începând cu această acţiune, din staff-ul lui Edward Iordănescu va face parte şi Darius Hîmpea, anunţă frf.ro, care i se va alătura lui Cristian Dragotă în procesul de pregătire fizică a tricolorilor.

În vârstă de doar 27 de ani, Darius Dragotă este un fost jucător de fotbal care a activat la formaţii precum Universitatea Cluj, Unirea Dej, Dacia Unirea Brăila şi Viitorul Cluj. Cu formaţia din Brăila a evoluat în Liga 2, unde a bifat 15 prezenţe.

Stafful echipei naţionale a anunţat că George Puşcaş s-a accidentat ieri, la echipa de club, şi nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă. Staff-ul medical al echipei naţionale a considerat că Puşcaş nu va putea fi recuperat în timp util şi astfel s-a renunţat la venirea lui în ţară.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu a decis să îl cheme pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanţa fusese convocat la naţionala U21.

Prigramul meciurilor echipei naţionale din luna martie:

Sâmbătă, 25 martie, ora 21:45, Estadi Nacional (Andorra): Andorra – ROMÂNIA
Marţi, 28 martie, ora 21:45, Arena Naţională (Bucureşti): ROMÂNIA – Belarus

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici