Echipajul feminin de 8+1 al României a câştigat medalia de aur la Cupa Mondială de canotaj desfăşurată la Lucerna

Echipajul feminin de 8+1 al României a câştigat, duminică, medalia de aur la cea de-a treia etapă de Cupă Mondială de canotaj, desfăşurată la Lucerna, în Elveţia.

223 afișări
Imaginea articolului Echipajul feminin de 8+1 al României a câştigat medalia de aur la Cupa Mondială de canotaj desfăşurată la Lucerna

Echipajul feminin de 8+1 al României, medalie de aur la Cupa Mondială de canotaj desfăşurată la Lucerna

Ioana Vrînceanu, Mihaela Petrilă, Denisa Tâlvescu, Mădălina Bereş, Iuliana Popa, Adelina Boguş, Laura Oprea şi Daniela Druncea au câştigat una dintre cele mai prestigioase Regată de canotaj academic, creată în 1933. Cronometrate cu 6:02:810 după 2.000 de metri, româncele au fost urmate, la o barcă distanţă, de echipajul Noii Zeelande, cu 6:04.830, şi Marea Britanie, cu 6:10.340.

România a fost prezentă cu patru echipaje la cea de a treia etapă de Cupă Mondială la canotaj din 2017. Această Regată, care se desfăşoară la Lucerna, este cea mai importanta competiţie dinaintea Campionatului Mondial din SUA-Sarasota.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici