Echipajul României, în finala probei de dublu rame la CM de canotaj

Echipajul României, format din Camelia Lupaşcu şi Nicoleta Albu, s-a calificat, joi, în finala probei de dublu rame a Campionatelor Mondiale de canotaj de la Poznan, după ce a terminat pe poziţia a treia în a II-a serie semifinală, informează site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale de Canotaj.

16 afișări
Imaginea articolului Echipajul României, în finala probei de dublu rame la CM de canotaj

Echipajul României, în finala probei de dublu rame la CM de canotaj

Româncele au fost devansate de sportivele din SUA şi Australia, clasate în această ordine pe primele două locuri.

Finala va avea loc sâmbătă, în jurul orei 12.30, iar România va concura alături de echipaje din Noua Zeelandă, Maria Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii şi Australia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici