Edward Iordănescu, încrezător în succesul tricolorilor în meciurile cruciale cu Israel şi Elveţia

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal masculin, Edward Iordănescu, şi-a prezentat sâmbătă lotul, aşteptările şi strategia pentru ultimele două partide decisive ale tricolorilor în cadrul preliminariilor Campionatului European - Germania 2024.

157 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu, încrezător în succesul tricolorilor în meciurile cruciale cu Israel şi Elveţia

Primul meci va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria, unde România va întâlni echipa Israelului.

A doua confruntare crucială este programată marţi, 21 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti, când tricolorii vor da piept cu reprezentativa Elveţiei.

Edward Iordănescu a dezvăluit lista celor 28 de jucători convocaţi pentru aceste partide, inclusiv debutanţii Andrei Artean şi Andres Dumitrescu.

Într-un mesaj plin de încredere, selecţionerul a subliniat importanţa echilibrului şi calmului înaintea acestor confruntări critice.

"Avem nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru şi de calm. Pentru că lucrurile foarte bune pe care le-am construit ca echipă în această campanie şi poziţia pe care ne-am câştigat-o în grupă sunt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024."

Edward Iordănescu şi-a exprimat încrederea în unitatea grupului, spiritul de sacrificiu şi lupta continuă, evidenţiind că este momentul ca potenţialul jucătorilor să devină o certitudine.

"Fiţi convinşi că vom da totul în fiecare clipă, ca până acum! Şi că inimile românilor de pretutindeni ne vor întări şi mai mult!"

Cu entuziasm şi încredere, selecţionerul a subliniat determinarea echipei de a încununa parcursul fără înfrângere cu o calificare la Campionatul European, aducând astfel bucurie tuturor suporterilor români.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici