Emanuel Kone, accidentat în timpul unui amical, transportat de urgenţă la Bucureşti

Jucătorul ivorian Emanuel Kone de la Internaţional Curtea de Argeş s-a accidentat, marţi, în timpul amicalului cu Drobeta-Turnu Severin şi a fost dus la Spitalul Judeţean Piteşti, unde medicii au decis că fotbalistul trebuie transportat de urgenţă la Bucureşti.

10 afișări
Imaginea articolului Emanuel Kone, accidentat în timpul unui amical, transportat de urgenţă la Bucureşti

Emanuel Kone, accidentat în timpul unui amical, transportat de urgenţă la Bucureşti

Kone s-a accidentat grav în minutul 4, când s-a ciocnit cu fundaşul Dan Ignat. Lui Kone, lovit la faţă, i s-au acordat îngrijiri medicale, apoi fotbalistul a mers cu greu până la Salvare, după care şi-a pierdut cunoştinţa făcând comoţie celebrală şi a fost dus la Spitalul Judeţean. Medicii de la Spitalul Judeţean din Piteşti l-au consultat şi au pus diagnosticul de leziune a măduvei cervicale, hotărând să-l trimită imediat la Bucureşti.

Dragoş Şerb, unul dintre medicii de la spitalul piteştean, a declarat, la GspTV, că speră ca dignosticul să nu fie confirmat. "Starea lui era bună la plecarea din Piteşti, era conştient, am putut comunica cu el. Măsura deplasării lui la Bucureşti a fost preventivă. E mai bine pentru noi şi pentru el să fie investigat într-un spital universitar. Diagnosticul a fost pus de un medic de la urgenţă, dar sper să nu fie confirmat. Eu am informaţii că starea lui e încă foarte bună şi că va ajunge cu bine la Bucureşti", a spus Şerb.

Kone este jucătorul formaţiei CFR Cluj, fiind împrumutat în această vară la nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici