Emil Boc asistă la finala Cupei României

Premierul Emil Boc asistă la finala Cupei României, programată la ora 21.00, pe stadionul "Municipal" din Târgu Jiu, între formaţiile CFR Cluj şi FC Timişoara.

12 afișări
Imaginea articolului Emil Boc asistă la finala Cupei României

Emil Boc asistă la finala Cupei României (Imagine: Mediafax Foto)

Emil Boc a sosit la stadion cu aproximativ 20 de minute înainte de începutul partidei şi a fost invitat în loja rezervată oficialilor Federaţiei Române de Fotbal.

Boc l-a salutat pe şeful clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, după care s-a aşezat lângă antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici