Emma Răducanu se apropie şi mai mult de tabloul principal al Australian Open după ultima retragere

Emma Răducanu este în prezent programată să joace în calificările pentru Australian Open 2024, dar ultimele retrageri din competiţia de la antipozi o apropie tot mai mult de o posibilă prezenţă direct pe tabloul principal la Melbourne, după ce va participa turneul ASB Classic, săptămâna viitoare.

2750 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu se apropie şi mai mult de tabloul principal al Australian Open după ultima retragere

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Răducanu va juca la ASB Classic, la Auckland (Noua Zeelandă) în prima săptămână din ianuarie, marcând astfel revenirea sa în tenis.

Britanica va avea puţin timp pentru a se readapta după aproape un an de absenţă, calificările pentru Australian Open având loc pe 8 ianuarie.

Însă Caty McNally i-a făcut o favoare, fie în ceea ce priveşte tabloul principal, fie în ceea ce priveşte o plasare mai bună pe tabloul de calificări. Americanca s-a retras de pe tabloul principal de la Melbourne, ceea ce înseamnă că jucătoarea rusă Kamilla Rakhimova îi va lua locul.

În cazul unei noi retrageri, următoarea care va urca pe tabloul de 132 de jucătoare este cineza Yafan Wang. Răducanu are acum nevoie de trei retrageri pentru a ajunge pe tabloul principal la Melbourne, deşi, există pericolul ca ea să se confrunte apoi cu unul din capii de serie .

Cu toate că Răducanu a plecat deja la Auckland, nu se ştie încă dacă Nick Cavaday va fi antrenorul ei în timpul acestui turneu, fostul său antrenor LTA de pe vremea când era în oraşul natal Bromley, preluând acest rol în ultima vreme, împreună cu Sonder Devvarman ca partener de sparing, în încercarea de a o readuce pe fosta campioană de la US Open pe drumul cel bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici