Emma Răducanu va juca în România. Sportiva cu origini româneşti vine la Transylvania Open

Emma Răducanu, jucătoarea care reprezintă Marea Britanie şi al cărei tată este român va juca pentru prima dată la un turneu desfăşurat în România.

433 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu va juca în România. Sportiva cu origini româneşti vine la Transylvania Open

Emma Răducanu va juca în România. Sportiva cu origini româneşti vine la Transylvania Open

"Jucătoarea care a luat pe sus întreaga lume a tenisului cu titlul câştigat la US Open vine la Cluj! Emma Raducanu va fi prezentă pe tabloul principal al Transylvania Open", au anunţat organizatorii pe reţelele de socializare.
 
Înainte de US Open, Emma Răducanu se afla pe locul 150 în lume, iar după turneu a făcut un salt până pe locul 22 WTA.
 
Turneul de la Cluj-Napoca va avea loc între 23-31 octombrie. Oganizatorii pun în joc premii în valoare totală de 235.238 de dolari. Turneu se va desfăşura pe hard indoor, în BT Arena, acolo unde naţionala de Fed Cup a României a disputat cele mai importante meciuri din ultimii ani
 
La competeţia WTA 250 şi-a anunţat intenţia de participa şi Simona Halep, dar şi Irina Begu, locul 58 WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici