Emmanuel Macron a urmărit, alături de un român, primele confruntări de la Jocurile Olimpice

Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a urmărit primele confruntări de la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de Marius Vizer, preşedintele Forului Internaţional de Judo (IJF).

525 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron a urmărit, alături de un român, primele confruntări de la Jocurile Olimpice

Emmanuel Macron a urmărit, alături de un român, primele confruntări de la Jocurile Olimpice

"Este o mare onoare ca preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, să fie invitatul nostru la prima zi de judo", a scris Vizer pe contul său de Twitter.
 
În aceeaşi lojă cu cei doi s-au mai aflat şi alţi politicieni, printre care preşedintele Kosovo, Vjosa Osmani-Sadriu sau prim-ministrul Mongoliei, Luvsannamsrain Oyun-Erdene.
 
La judo, România va fi reprezentată de trei sportivi: Andreea Ştefania Chiţu (cat. 52 kg), Alexandru Constantin Raicu (cat. 73 kg) şi Vlăduţ George Simionescu (cat. +100 kg), antrenaţi de Florin Bercean şi Kohei Oishi.
 
Judo-ul se află în centrul unui scandal internaţional, după ce luptătorul Fethi Nourine a decis să renunţe la Jocurile Olimpice pentru a nu concura cu un adversar israelian aflat pe partea sa de tablou.
 
Comisia de disciplină a Federaţiei Internaţionale de Judo l-a suspendat azi pe Fethi Nourine şi pe antrenorul acestuia, iar Comitetul Olimpic Algerian a retras acreditările celor doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici