EŞEC pentru Mircea Lucescu. Românul, contestat în Turcia după ratarea calificării la Cupa Mondială

Mircea Lucescu a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2018, găzduit de Rusia, după ce naţionala Turciei a fost învinsă de Islanda, scor 0-3, pe teren propriu. Turcii aveau nevoie de victorie pentru a mai avea speranţe la ultimul meci din preliminarii, cu Finlanda.

1044 afișări
Imaginea articolului EŞEC pentru Mircea Lucescu. Românul, contestat în Turcia după ratarea calificării la Cupa Mondială

EŞEC pentru Mircea Lucescu. Românul, contestat în Turcia după ratarea calificării la Cupa Mondială

Evident, deznodământul nu a fost deloc pe placul turcilor. Jurnaliştii şi fanii sunt extrem de supăraţi şi de dezamăgiţi şi pun în discuţie o eventuală demitere a lui Mircea Lucescu.

"Acum, rămân multe subiecte de discutat, în special viitorul lui Lucescu care este incert. Chiar şi administraţia Federaţiei de Fotbal din Turcia se va schimba", scriu turcii de la Fanatik.

Jurnalistul Erman Toroglu a fost mult mai dur. În timpul unei emisiuni ce a avut loc imediat după partida cu Islanda, Erman Toroglu a avut o reacţie radicală.

"Arda Turan şi Mircea Lucescu n-ar mai trebui să fie la naţională... Totul e un dezastru la naţională, inclusiv disciplina. L-a convins pe Arda Turan să revină din motive politice. Nu poţi să pui politica înaintea job-ului tău", a declarat jurnalistul turc.

Arda Turan a fost schimbat în minutul 60 al partidei cu Islanda, iar suporterii l-au huiduit. Starul turc a ales să le zâmbească ironic fanilor, ceea ce a inflamat şi mai tare spiritele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici