Euro 2024: Fanii din Anglia şi Scoţia, avertizaţi de autorităţi cu privire la puterea berii germane

  • Fanii din Anglia şi Scoţia au fost avertizat cu privire la puterea berii germane.
  • Avertismentul a venit înainte de Campionatul European de Fotbal din Germania.
  • Euro 2024 va începe în luna iunie.
723 afișări
Imaginea articolului Euro 2024: Fanii din Anglia şi Scoţia, avertizaţi de autorităţi cu privire la puterea berii germane

Euro 2024: Fanii din Anglia şi Scoţia, avertizaţi de autorităţi cu privire la puterea berii germane

Aproximativ o jumătate de milion de britanici vor călători la vară în Germania. Ministerul britanic de Externe îi avertizează pe oamenii să nu se îmbete prea tare, deoarece berea germană este mai puternică decât cea din Anglia şi Scoţia.

Suporterii au fost îndemnaţi să „bea în mod responsabil” în timpul deplasării din Germania, potrivit Sky News.

„Berea poate fi mai tare decât în Marea Britanie, aşa că bea responsabil, cunoaşte-ţi limitele şi respectă legile locale. Este posibil să nu fii lăsat să intri pe stadion dacă bei prea mult”, scrie în avertizarea autorităţilor britanice.

Tăria medie a berii în Marea Britanie este de aproximativ 4,4%. În Germania, berile sunt adesea între 4,7% şi 5,4%, potrivit Drinkware.

Euro 2024 va începe pe 14 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici