Evander Holyfield, învins de Ibragimov la revenirea în ring

Pugilistul american Evander Holyfield a fost învins la puncte de rusul Sultan Ibragimov, care şi-a păstrat, astfel, titlul mondial la categoria grea, versiunea WBO, la capătul unui meci de 12 reprize, disputat, sâmbătă, la Moscova, informează AFP.

2 afișări
Imaginea articolului Evander Holyfield, învins de Ibragimov la revenirea în ring

Evander Holyfield, învins de Ibragimov la revenirea în ring

Ibragimov este neînvins după 22 de meciuri, în care a înregistrat o singură remiză, şi îşi păstrează supremaţia, în ciuda unei lupte mai strânse decât s-ar fi aşteptat. Deşi cu 13 ani mai în vârstă decât adversarul său, Holyfield, care va împlini 45 de ani peste şase zile, şi-a pus adversarul în dificultate până în runda a 12-a, fiind nevoie de decizia arbitrilor pentru a-i departaja pe cei doi.

După opt reprize relativ echilibrate, Ibragimov a accelerat ritmul, mai ales în rundele a 9-a şi a 10-a, iar în cea de-a 11-a l-a trimis pe Holyfield la podea, cu un croşeu teribil. Veteranul american nu a abandonat, însă, lupta şi a reluat meciul la finele căruia a pierdut la puncte, însă a părăsit ringul cu capul sus după o luptă pe care mulţi credeau că o va termina înainte de limită.

Holyfield a ratat, sâmbătă, şansa de a deveni pentru a cincea oară în carieră campion mondial al greilor, ceea ce l-ar fi făcut cel mai titrat pugilist din istorie la această categorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici