FC Timişoara şi Dinamo îl vor pe Alexandru Tudor

FC Timişoara a anunţat, pe site-ul oficial, că preşedintele Marian Iancu a ajuns deja la un acord verbal cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, ca partida dintre cele două echipe să fie condusă de arbitrul Alexandru Tudor şi solicită acceptul Comisiei Centrale a Arbitrilor

11 afișări
Imaginea articolului FC Timişoara şi Dinamo îl vor pe Alexandru Tudor

Arbitrul Alexandru Tudor (Imagine: Mediafax Foto)

Redăm integral propunerea făcută de FC Timişoara către Comisia Centrală a Arbitrilor:

"Urmare a declaraţiilor făcute pe MEDIAFAX de către domnul Cornel Sorescu, în care se arată că oficialii federaţiilor de fotbal din Anglia şi Portugalia au refuzat să trimită arbitri pentru partida FC Dinamo Bucureşti - FC Timişoara, din data de 16.05.2009 a Ligii I, considerăm legitimă propunerea noastră ca acest joc să fie arbitrat de arbitrul Alexandru Tudor, iar la linie să fie desemnaţi cei mai buni arbitri FIFA ai momentului.

Prin prezenta, solicităm acordul înscris al clubului FC Dinamo, cu menţiunea că acordul verbal există, în urma discuţiilor purtate între preşedintele CA, domnul Iancu Marian Alexandru, şi preşedintele executiv, domnul Borcea Cristian.

În acest sens, solicităm aprobarea Comisiei Centrale a Arbitrilor a celor mai sus menţionate, în conformitate cu regulamentele în vigoare", se anunţă în adresa către CCA, semnată de preşedintele Consiliului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici