FCSB continua seria de victorii. A învins Viitorul cu 3-0

  • FCSB a câştigat contra Viitorului cu 3-0
  • Au marcat Tănase, Mladen (autogol) şi Vînă
  • Roş-albaştrii au golaveraj 6-0 după 2 etape
423 afișări
Imaginea articolului FCSB continua seria de victorii. A învins Viitorul cu 3-0

FCSB continua seria de victorii. A învins Viitorul cu 3-0

FCSB continuă seria de victorii cu Toni Petrea pe bancă. Este al treilea meci consecutiv în care roş-albaştrii se impun cu 3-0 după succesele cu Astra şi Shirak.

Au marcat Florin Tănase şi Ionuţ Vînă pentru FCSB, iar Mladen şi-a dat autogol.

Înainte de pauză, atacantul Viitorului Luckassen a simulat grosolan o accidentare. S-a prefăcut inconştient după o ieşire a portarului Vlad. Olandezul a scăpat fără să vadă vreun cartonaş din partea lui Ovidiu Haţegan.

FCSB aşteaptă să afle cu cine va juca în turul 2 preliminar al Europa League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici