FCSB învinge cu 4-1 şi îi scoate pe „petrolişti” din cursa la play-off

FCSB – Petrolul Ploieşti s-a încheiat cu 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională, în ultima partidă a etapei cu numărul 28 din Superligă. Bucureştenii, fără Mihai Pintilii pe bancă, au dominat fără emoţii, în ciuda unui început mai echilibrat de partidă.

185 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge cu 4-1 şi îi scoate pe „petrolişti” din cursa la play-off

Şut a deschis scorul în minutul 5, cu o execuţie plasată, la firul ierbii, din careu, dar oaspeţii au egalat după doar 4 minute, prin Felix Mathaus, după un corner, tot cu un şut pe jos, din întoarcere.

Petrolul a mai avut o ultimă ocazie frumoasă, în minutul 12, când şutul de la mare distanţă a lui Jair a fost respins cu dificultate de Târnovanu.

Gazdele au pus apoi stăpânire pe joc şi după două ocazii mari de a prelua din nou conducerea, arbitrul partidei a dictat penalty, transformat în minutul 29 de Compagno.

Vâlceanu face diferenţa în poarta petroliştilor, intervenţiile sale reuşind să menţină avantajul minim la pauză.

Compagno face apoi 3-1, în minutul 57, cu o lovitură de cap, după ce Olaru şi Popescu au ratat ale ocazii importante.

Edjouma a închis tabela la 4-1, pe fondul dominării categorice a elevilor lui Leo Strizu.

FCSB e la al 5-lea meci fără înfrângere, din care 4 victorii, şi acumulează 54 de puncte, cu care îşi menţine locul 3 în clasament, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat.

Petrolul Ploieşti rămâne pe locul 8 şi nu mai are şanse matematice la play-off.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici