FCSB şi CFR Cluj îşi dispută locul 1

  • Meciul dintre CFR si FCSB se desfăşoară în Bucureşti, luni, de la ora 20.30
  • Ultimul meci dintre cele două echipe, din Supercupa României, s-a încheiat cu victoria clujenilor
  • FCSB are două înfrângeri în ultimele două etape din play-off, în faţa Craiovei şi a lui Sepsi
1076 afișări
Imaginea articolului FCSB şi CFR Cluj îşi dispută locul 1

FCSB şi CFR Cluj îşi dispută locul 1 din Liga

Despărţite de doar două puncte în clasament, CFR Cluj şi FCSB, joacă mîine (astăzi) o partidă crucială pentru titlul de campioană. (VO)

În cazul în care CFR-ul va învinge, echipa antrenată de Edi Iordănescu se va detaşa la 5 puncte în fruntea clasamentului Ligii 1. Dacă FCSB câştigă, trece ea pe primul loc al clasamentului.

“Va fi un derby, două echipe care se bat pentru acelaşi obiectiv, echipe valoroase ale competiţiei, şi suntem la fel de conştienţi că trebuie să dăm totul, să facem un joc aproape perfect.”, a afirmat Edi Iordănescu despre derby-ul FCSB - CFR Cluj. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici