Fernando Santos a fost numit selecţioner al Portugaliei

Tehnicianul portughez Fernando Santos a fost numit selecţioner al reprezentativei Portugaliei, succedând în funcţie compatriotului său Paulo Bento, a anunţat, marţi, federaţia lusitană (FPF), citată de AFP.

68 afișări
Imaginea articolului Fernando Santos a fost numit selecţioner al Portugaliei

Fernando Santos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul selecţioner al Greciei, care va împlini 60 de ani la 10 octombrie, va fi prezentat miercuri, conform anunţului FPF.

Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, este suspendat opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată la 29 iunie 2014. Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, câştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

Santos îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri la nivel de naţională A, la care se va afla în calitate oficială.

Paulo Bento, în vârstă de 45 de ani, se afla în funcţia de selecţioner din 20 septembrie 2010, când l-a înlocuit pe Carlos Queiroz. El a mai pregătit în perioada 2005-2009 formaţia Sporting Lisabona.

Bento a renunţat la funcţie după înfrângerea suferită de Portugalia, scor 0-1, pe teren propriu, cu Albania, la 7 septembrie, în prima etapă a Grupei I a preliminariilor Euro-2016.

Portugalia va întâlni Franţa în meci amical la 11 octombrie, urmând ca apoi să joace în compania Danemarcei, în Grupa I de calificare la Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici