VIDEO  Ferrari face istorie: a câştigat ediţia centenară a cursei de 24 de ore de la Le Mans

Ferarriul 499P al trioului Pier Guidi-Giovinazzi-Calado a câştigat ediţia centenară a legendarei curse de anduranţă, după 50 de ani de absenţă.

386 afișări
Imaginea articolului Ferrari face istorie: a câştigat ediţia centenară a cursei de 24 de ore de la Le Mans

Ferrari face istorie: a câştigat ediţia centenară de 24 de ore de la Le Mans după 50 de ani de absenţă

Ferrari s-a întors după 50 de ani de absenţă pe Circuitul de la Sarthe şi a triumfat la cursa încheiată astăzi.

Hypercarul 499P numărul 51 condus de James Calado-Alessandro Pier Guidi-Antonio Giovinazzi a câştigat cursa de 24 de ore de la Le Mans 2023, înaintea celor de la Toyota numărul 8 condusă de Buemi-Hartley-Hirakawa şi a Cadillac-ului numărul 2 condus de Bamber-Lynn-Westbrook.

Constructorul de la Maranello înregistrează al 10-lea succes în cea mai prestigioasă cursă de anduranţă din lume, punând capăt seriei de 5 victorii consecutive a constructorului japonez.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici