FIFA a extins la nivel mondial suspendarea pe viaţă a arbitrilor Arsenian şi Avagian

FIFA a anunţat, joi, că a decis să extindă la nivel mondial suspendarea pe viaţă a celor doi arbitri armeni care au încercat să manipuleze rezultatul unui meci din primul tur preliminar al Ligii Europa, în luna iulie.

112 afișări
Imaginea articolului FIFA a extins la nivel mondial suspendarea pe viaţă a arbitrilor Arsenian şi Avagian

FIFA a extins la nivel mondial suspendarea pe viaţă a arbitrilor Arsenian şi Avagian

Centralul Andranik Arsenian şi asistentul Hovhannes Avagian au fost suspendaţi pe viaţă la 22 august, de Comisia de Control şi Disciplină a UEFA.

Cei doi au recunoscut în faţa oficialilor federaţiei armene că au încercat să trucheze rezultatul meciului retur dintre Inter Turku şi Vikingur, scor 0-1, la 11 iulie. Partida respectivă a făcut obiectul pariurilor suspecte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici