FIFA a suspendat Federaţia de Fotbal din Peru

FIFA a suspendat orice activitate internaţională a Federaţiei de Fotbal din Peru, cu efect imediat din 25 noiembrie, pentru echipele de club, prima reprezentativă, arbitri şi oficiali, din cauza guvernului peruan care nu recunoaşte conducerea forului naţional, informează site-ul oficial al FIFA.

11 afișări
Imaginea articolului FIFA a suspendat Federaţia de Fotbal din Peru

FIFA a suspendat Federaţia de Fotbal din Peru

Federaţia peruană şi guvernul peruan au avut ca termen limită data de 21 noiembrie, amânat ulterior cu două zile, pentru a rezolva diferendele. Guvernul peruan nu recunoaşte ca fiind legitime alegerile de la federaţia peruană care l-au desemnat pe Manuel Burga preşedinte.

FIFA a anunţat că la Comitetul Executiv din 19-20 decembrie, de la Tokyo, se va discuta şi despre suspendara Federaţiei de Fotbal din Peru (FPF).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici