Finala Cupei României se va desfăşura pe Arena Naţională

Finala Cupei României - Timişoreana dintre Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj se va disputa în data de 31 mai, pe Arena Naţională, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian.

286 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României se va desfăşura pe Arena Naţională

Finala Cupei României se va desfăşura pe Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

O altă variantă vehiculată pentru desfăşurarea finalei cupei a fost Cluj Arena, pe care îşi dispută meciurile finalista Universitatea Cluj.

De asemenea, Chivorchian a menţionat că Supercupa României s-ar putea disputa pe un alt stadion decât Arena Naţională.

"Pentru Supercupa României există propunerea federaţiei pentru disputarea la Cluj-Napoca sau în altă localitate, în funcţie de ce vor dori şi cluburile. Ca dată de desfăşurare noi am propus 8 sau 9 iulie", a spus Chivorchian, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici