Finala de la Roland Garros, dintre Djokovici şi Nadal, întreruptă din cauza ploii, se va relua luni

Finala turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, între numărul 1 mondial, sârbul Novak Djokovici, şi spaniolul Rafael Nadal, al doilea în ierarhia ATP, a fost amânată pentru luni.

684 afișări
Imaginea articolului Finala de la Roland Garros, dintre Djokovici şi Nadal, întreruptă din cauza ploii, se va relua luni

Finala de la Roland Garros, dintre Djokovici şi Nadal, întreruptă din cauza ploii, se va relua luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Novak Djokovici şi Rafael Nadal vor reveni pe zgura pariziană, luni, începând cu ora locală 13.00 (11.00 GMT) pentru a încheia finala, care, după două întreruperi şi trei ore de joc, a fost amânată din cauza ploii, au anunţat organizatorii.

Nadal conducea, scor 6-4, 6-3, 2-6, 1-2 în momentul întreruperii jocului.

Este doar a doua oară în istoria turneului când finala nu se poate încheia duminică, după cea din 1973, dintre Ilie Năstase şi Niki Pilici, care a avut loc marţea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici