Finala din 2020 a Ligii Campionilor se va disputa la Istanbul

UEFA a decis ca finala Ligii Campionilor din 2020 să se dispute la Istanbul, pe arena "Ataturk".

594 afișări
Imaginea articolului Finala din 2020 a Ligii Campionilor se va disputa la Istanbul

Finala din 2020 a Ligii Campionilor se va disputa la Istanbul

În cursă s-a mai aflat "Estadio da Luz" din Lisabona, arena pe care evoluează echipa Benfica Lisabona. "Ataturk" este supus unor lucrări de modernizare în prezent şi va avea o capacitate de 76.000 de locuri. Ultima finală organizată de oraşul Istanbul a fost în 2005, când Liverpool a revenit de la 3-0 şi a învins AC Milan la loviturile de departajare.

Portughezii se pot consola cu organizarea Supercupei Europei. Stadionul "Dragao" din Porto va găzdui partida dintre câştigătoarea Ligii Campionilor şi câştigătoarea Ligii Europa din 2020. De asemenea, ultimul act al Ligii Europa va avea loc la Gdansk, iar finala Ligii Campionilor la fotbal feminin se va disputa la Viena, pe arena echipei Austria Viena, fosta adversară a Astrei Giurgiu din grupele Ligii Europa.

Arena "Ataturk" este modernizată în vedere EURO 2024, dar turcii au profitat şi au obţinut organizarea unui alt eveniment major.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici