Fiorentina este interesată de Ciprian Marica

Gruparea Fiorentina este interesată de serviciile atacantului român de la VfB Stuttgart, Ciprian Marica, scrie duminică site-ul violanews.com.

14 afișări
Imaginea articolului Fiorentina este interesată de Ciprian Marica

Fiorentina este interesată de Ciprian Marica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ciprian Marica, în vârstă de 24 de ani, a fost semnalat conducătorilor de noul antrenor Sinişa Mihajlovici. Marica are contract până la 2012 cu VfB Stuttgart şi este cotat la cinci milioane de euro", scrie violanews.com.

Potrivit sursei citate, Marica mai este dorit în Italia de Palermo şi Sampdoria.

La Fiorentina este legitimat şi atacantul Adrian Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici