Firma de pază a Stadionului Steaua: Infractorii n-au luat nimic din birourile devastate - VIDEO

Preşedintele firmei de pază a Complexului Sportiv Steaua, Dan Ionescu, a declarat joi pentru MEDIAFAX că infractorii care au pătruns în clădirea de birouri a clubului "roş-albastru" nu au sustras nimic din acestea.

120 afișări
Imaginea articolului Firma de pază a Stadionului Steaua: Infractorii n-au luat nimic din birourile devastate - VIDEO

Firma de pază a Stadionului Steaua: Infractorii n-au luat nimic din birourile devastate (Imagine: Bogdan_Maran/Mediafax Foto)

"Am fost azi dimineaţă acolo. Nu au fost semnalate pagube. Infractorii au forţat încuietorile a doua-trei birouri dar pentru că n-au găsit bani, nu au luat nimic. Doar au răvăşit lucrurile pe acolo", a spus Dan Ionescu, preşedinte al firmei de pază Shelter.

Acesta a precizat că infractorii au putut să pătrundă în clădirea de birouri pentru că sistemul de alarmă al acesteia nu a fost armat.

"Sistemul de alarmă de la Tribuna Oficială nu a fost armat aşa că nu s-a declanşat când infractorii au intrat în clădire. Au putut să lucreze în linişte dar nu au găsit nimic. Oamenii noştri erau la datorie la Stadionul Steaua. Avem patru oameni care se ocupă de pază tot timpul la stadion, ei stau la intrările în complex şi patrulează şi în interiorul lui, plus o patrulă mobilă. Dar perimetrul Complexului Sportiv Steaua este foarte mare iar unele intrări nu pot fi asigurate aşa cum trebuie, mai ales cele care dau în câmp deschis", a mai spus el.

Dan Ionescu a menţionat că unul dintre agenţii de pază a urmărit un suspect dar nu a putut să-l prindă.

"Unul dintre agenţii de pază a văzut un suspect la ieşirea din Complexul Steaua, a pornit în urmărirea lui dar s-a pierdut prin câmpul dinspre parcarea VIP a stadionului. Noi am semnalat această problemă, iarba e foarte înaltă acolo, are aproximativ doi metri iar zona nu e sigură. Am luat deja măsurile necesare să remediem şi acest aspect. Sistemul de alarmă de la clădirea de birouri nu este al nostru, noi l-am găsit când am fost angajaţi aici. S-a discutat acum şi despre acest sistem iar noi vom monta altul", a explicat el.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că două persoane au intrat în clădirea de birouri din complexul din Bulevardul Ghencea în jurul orei 4.00, însă camerele de supraveghere nu au surprins decât siluetele acestora.

Video stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici