Fiul lui Max Mosley, găsit mort în locuinţa sa din Londra

Fiul preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA), Max Mosley, a fost găsit mort în locuinţa sa de la Londra.

14 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Max Mosley, găsit mort în locuinţa sa din Londra

Fiul lui Max Mosley, găsit mort în locuinţa sa din Londra (Imagine: www.thesun.co.uk)

Alexander Mosley, un economist de 39 de ani, ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri, conform publicaţiei The Sun.

Presa engleză a anunţat că trupul neînsufleţit al lui Alexander a fost descoperit în apartamentul său din Notting Hill, în cursul serii de marţi.

"Persoana decedată este un bărbat de aproximativ 40 de ani. Credem că ştim cine este şi vom informa familia", a anunţat Scotland Yard, care a refuzat să confirme oficial identitatea persoanei decedate.

FIA a transmis "sincere condoleanţe" familiei lui Mosley, după "trista veste a morţii lui Alexandee Mosley".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici