Fostul campion mondial Michael Ballack şi-a pierdut fiul

  • Emilio a murit la vârsta de 18 ani într-un accident de quad.
  • Familia fostului campion german se afla în Portugalia.
  • Dinamica accidentului nu este deocamdată cunoscută.
1677 afișări
Imaginea articolului Fostul campion mondial Michael Ballack şi-a pierdut fiul

Michael şi Emilio Ballack

Emilio Ballack, fiul lui Michael, fost mijlocaş al naţionalei de fotbal a Germaniei şi al formaţiilor Bayern Munchen şi Chelsea Londra, a murit la vârsta de 18 ani.

Decesul a survenit în urma unui accident de quad bike (ATV), în apropierea casei în care familia îşi petrecea vacanţa, în peninsula Tróia din Portugalia.

Nu se cunosc multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat, cu excepţia faptului că tragedia s-a produs joi, 5 august, la ora 2.00 am.

Când pompierii au sosit la faţa locului, nu au putut evita tragedia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici