Fostul comentator sportiv Nicolae Soare a decedat la vârsta de 79 de ani

Fostul comentator al Departamentului "Sport" de la Radio România Actualităţi, Nicolae Soare, a încetat din viaţă, la vârsta de 79 de ani, urmând să fie înmormântat miercuri, la Bistriţa.

1719 afișări

Nicolae Soare şi-a început cariera ca jurnalist la Revista "Fotbal" şi, după o scurtă perioadă, s-a mutat la departamentul Sport al Radiodifuziunii Române. Profesionalismul şi talentul l-au propulsat în funcţia de şef al departamentul "Sport" fiind considerat "părintele" multor comentatori renumiţi ai emisiunii "Fotbal minut cu minut", una dintre programele cele mai ascultate ale postului public de radio. Concomitent cu activitatea de jurnalist sportiv, a fost realizatorul emisiunii "Orele serii".

Jurnalistul Ilie Dobre a precizat, pentru MEDIAFAX, că a debutat în calitate de comentator sportiv sub comanda lui Nicolae Soare.

"A fost un om deosebit şi un profesionist desăvârşit. A fost şef o perioadă lungă la departamentul Sport, a contribuit la formarea multor comentatori. Chiar eu am debutat cu el în carieră. Din păcate, a murit duminică, iar mâine (n.r. - miercuri) va fi înmormântat la Bistriţa. Dumnezeu să-l odihnească", a spus Dobre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici