Fostul tenismen Dumitru Hărădău: Cred că Halep poate câştiga acum orice turneu din lume

Fostul tenismen Dumitru Hărădău a declarat, miercuri, la Galaţi, unde asistă la turneul de tenis futures "Ţiriac Trophy", că jucătoarea Simona Halep are capacitatatea necesară pentru a câştiga orice turneu din lume, transmite corespondentul MEDIAFAX.

205 afișări
Imaginea articolului Fostul tenismen Dumitru Hărădău: Cred că Halep poate câştiga acum orice turneu din lume

Simona Halep (Imagine: Mediafax Foto)

"Performanţele pe care le-a obţinut până acum sunt de-a dreptul fantastice. Anul trecut juca la Madrid cu un wild card primit de la Ion Ţiriac, acum a jucat finala, e ceva spectaculos. Da, este puţin inconstantă, deşi face rezultate incredibile. Mai are foarte mult loc de progres. Dacă acum e pe 5, chiar poate veni pe 4 după turneul de la Roma, te întrebi unde va ajunge. Sigur că ne gândim că va câstiga un Grand Slam, că va deveni numărul 1 mondial. Halep se valorifică momentan doar 80 la sută, dar ca să devii numărul 1 în lume trebuie să te valorifici 100 la sută. Are toate şansele, face eforturi, jos palaria pentru progresul ei, pentru determinare, pentru modul spectaculos în care îşi construieşte cariera. Cred că poate câştiga la ora aceasta orice turneu din lume", a declarat Hărădău.

Simona Halep, favorita numărul 4, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.120.000 de euro.

Halep a trecut în turul doi de Madison Keys (SUA), poziţia 47 în clasamentul mondial, scor 5-7, 6-0, 6-1, după o oră şi 37 de minute de joc.

În optimi, Halep va juca în compania sportivei spaniole Carla Suarez Navarro, favorită numărul 13 şi locul 14 WTA, care a trecut de Venus Williams, scor 6-4, 6-2.

Pentru accederea în optimi, Halep va primi 105 puncte WTA şi 22.060 de euro.

Halep va ocupa, luni, locul 4 WTA, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra la turneul de categorie Premier 5 de la Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici