Fotbalistul Angel Di Maria, ameninţat de bandele de traficanţi de droguri în oraşul natal

Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost ameninţat luni, la casa familiei sale de la periferia oraşului Rosario, a anunţat presa locală, pe fondul unui val de violenţe legate de droguri în oraşul din care provine şi Lionel Messi.

258 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Angel Di Maria, ameninţat de bandele de traficanţi de droguri în oraşul natal

Mesajul de ameninţare vine la o săptămână după ce Di Maria, care joacă în prezent la campioana Portugaliei, Benfica, a declarat că ar dori să îşi încheie cariera la clubul său din copilărie, Rosario Central, relatează Reuters.

Presa locală a relatat că o maşină a lăsat o pancartă adresată familiei Di Maria, în care se spune că nici măcar guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro, nu le poate garanta siguranţa în cazul în care ar reveni să locuiască în oraş.

"Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă la Rosario pentru că vom ucide un membru al familiei. Nici măcar Pullaro nu te va salva", scria în mesaj, potrivit portalului de ştiri Infobae, care citează surse din poliţie.

Rosario, unul dintre cele mai mari centre agro-portuare din lume, a înregistrat o creştere intensă a violenţelor din partea grupărilor de traficanţi de droguri.

Căpitanul naţionalei Argentinei, Lionel Messi, născut şi el la Rosario, a fost de asemenea ameninţat într-o scrisoare, anul trecut, după ce bărbaţi înarmaţi neidentificaţi au atacat un supermarket deţinut de familia soţiei sale, Antonela Roccuzzo.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici