Fotbalistul Cristiano Ronaldo deschide o clinică pentru transplant de păr. Ce preţuri vor avea serviciile | FOTO

Atacantul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, este cunoscut nu doar pentru evoluţiile sale excelente cu mingea la picior, dar şi pentru fizicul, stilul şi atenţia pe care o are asupra tenului şi părului lui. Astfel, jucătorul portughez a decis să investească în acest business.

1378 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Cristiano Ronaldo deschide o clinică pentru transplant de păr. Ce preţuri vor avea serviciile | FOTO

Cristiano Ronaldo deschide o clinică pentru transplat de păr în Madrid

Potrivit ilposticipo.it, Cristiano Ronaldo va deschide o clinică pentru transplant de păr în Madrid. Aceasta va fi inaugurată pe 18 martie şi va avea personal specializat, aproximativ 150 de persoane, 18 camere, unde se vor putea face 18 transplanturi de păr în aceeaşi zi. Pentru această clinică, câştigătorul a cinci Baloane de Aur a cheltuit în jur de 25 de milioane de euro.

Daily Mail scrie că de această afacere se va ocupa iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez.

"În afară de fotbal, sunt pasionat de sănătate, tehnologie şi cercetare. Acestea sunt domeniile în care vreau să investesc.

Am vrut ca prima clinică să fie deschisă în Madrid, oraşul în care am trăit mulţi ani", a spus Ronaldo, potrivit sursei citate.

Un transplat de păr la clinica lui Ronaldo va costa aproximativ 4.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici