FOTO, VIDEO | Cum arată Neymar, cel mai scump jucător transferat vreodată, la prima apariţie în noul echipament sportiv

Cel mai scump jucător transferat vreodată, Neymar, a fost prezentat suporterilor, sâmbătă, înaintea primei etape din campionatul francez.

668 afișări
Imaginea articolului FOTO, VIDEO | Cum arată Neymar, cel mai scump jucător transferat vreodată, la prima apariţie în noul echipament sportiv

FOTO, VIDEO | Neymar, prima apariţie pe Parc des Princes

Suporterii echipei PSG l-au văzut pentru prima oară pe Neymar în echipamentul echipei favorite, înainte de startul partidei dintre PSG şi Amiens din Ligue 1. Jucătorul brazilian a jonglat cu mingea la nivelul gazonului, în timp ce fanii i-au scandat numele minute în şir.

Liga Profesionistă de Fotbal nu i-a dat drept de joc lui Neymar în prima etapă, astfel că noul jucător al parizienilor va urmări din tribune partida echipei sale. PSG şi Amiens se întâlnesc în a al doilea meci al primei etape din sezonul 2017-2018. AS Monaco s-a impus cu 3-2 în meciul de deschidere, pe teren propriu, în dauna celor de la Toulouse.

Transferul lui Neymar s-a realizat după ce PSG a plătit clauza de reziliere a contractului pe care acesta îl avea cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Neymar va rămâne la Paris până pe 30 iunie 2022.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici