FRF: Dinamo, avertizat şi amendat cu 50.000 de lei

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, sancţionarea cu avertisment şi amendarea cu 50.000 de lei a clubului Dinamo, ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I.

7 afișări
Imaginea articolului FRF: Dinamo, avertizat şi amendat cu 50.000 de lei

FRF: Dinamo, avertizat şi amendat cu 50.000 de lei

Clubul dinamovist a scăpat de suspendarea terenului, deoarece se află la prima abatere disciplinară din acest sezon.

Suporterii dinamovişti de la "Peluza Sud" au aruncat torţe şi petarde în sectorul rezervat susţinătorilor stelişti, iar la începutul reprizei a doua, fanii de la "Peluza Cătălin Hâldan" au incendiat trei steaguri ale galeriei Steaua, capturate înaintea partidei. De asemenea, suporterii dinamovişti au aruncat cu diverse obiecte înspre teren.

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici