FRF, reclamată la TAS de Zambon

Patronul grupării CS FC Politehnica Timişoara, Claudio Zambon, a contestat săptămâna trecută la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne decizia din 12 iunie adoptată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), privind disputa dintre acest club şi Poli Ştiinţa 1921 Timişoara.

1 afișare
Imaginea articolului FRF, reclamată la TAS de Zambon

FRF, reclamată la TAS de Zambon

Gruparea patronată de italianul Claudio Zambon, din Liga a III-a, este nemulţumită de modul în care FRF a pus în aplicare decizia TAS privind palmaresul, în cazul litigiului cu echipa prezidată de Marian Iancu, care activează în Liga I, şi a decis să depună o plângere împotriva FRF, solicitând despăgubiri. Totodată, Zambon a făcut apel şi împotriva FIFA şi a grupării Poli Ştiinţa Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici